Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Een eerste afspraak is bij NOVA Huidpraktijk altijd een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Samen bespreken we jouw wensen en bekijken we of de behandeling aan jouw verwachtingen kan voldoen. Tijdens het intakegesprek wordt er zorgvuldig naar jouw huid gekeken. Omdat iedere huid anders is stellen we een persoonlijk behandelplan en advies op. Ook is er ruimte voor het stellen van al je vragen. 

Bij de meeste behandelingen ontvang je een schriftelijk toestemmingsformulier en behandelovereenkomst voorafgaand aan de behandeling. Daarnaast is het belangrijk dat je ons op de hoogte brengt van wijzigingen in je gezondheid en medicatie. Soms kan dit van invloed zijn op de behandeling.

Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat je verhinderd bent en de afspraak wilt annuleren of verplaatsen. Geef dit minimaal 24 uur voor de geplande afspraak aan ons door. Wanneer de afspraak niet wordt nagekomen of te laat wordt afgemeld, zal 50% van het behandeltarief in rekening worden gebracht. 

Vergoeding zorgverzekeraar

De kosten van de behandeling worden na de behandeling voldaan per pin of contant. Indien de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekering ontvang je na de behandeling per mail een factuur die je vervolgens zelf kunt declareren bij jouw zorgverzekering. In sommige gevallen heeft de zorgverzekeraar een verwijzing nodig van de huisarts. 

Waar is NOVA Huidpraktijk gevestigd?

De praktijk is gevestigd binnen het gebouw van Body Care en bevind zich op de eerste verdieping, welke met de trap te bereiken is. Bij Body Care kun je naar binnen lopen en plaats nemen in de wachtruimte. Wanneer je in de middag (tussen 13:00-16:00 uur) een afspraak hebt staan kan het zijn dat de deur beneden gesloten is. Je kunt dan aan de rechterkant van de ingang aanbellen. Wij verzoeken je om graag op het afgesproken tijdstip aan te bellen.