Over mij

Mijn naam is Anita van der Kolk en ik ben afkomstig uit de Hoeksche Waard. Ik ben huidtherapeut en eigenaresse bij NOVA Huidpraktijk en mijn passie voor het vak wil ik graag met jou delen! Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik de opleiding tot huidtherapeut afgerond en ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in een cosmetische kliniek. Ik heb hier met plezier gewerkt, maar ik ben trots dat mijn droom werkelijkheid is geworden en ik NOVA Huidpraktijk heb kunnen oprichten. Mijn praktijk is gevestigd in Rhoon, in de buurt van Barendrecht en ik ben gespecialiseerd in laserontharing en huidverbetering. Door middel van de juiste behandelingen en producten kunnen huidklachten verminderen of helemaal verdwijnen. Dat is het mooiste van mijn vak, dat ik het verschil kan maken en dat iemand stralend de deur uit gaat. Wat mij kenmerkt als persoon is dat ik zorgvuldig en resultaatgericht te werk ga. Ik ben dan ook pas tevreden als jij dat ook bent. Samen werken we aan de mooiste versie van jouw huid!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk er naar uit om jou te helpen bij NOVA Huidpraktijk!

Kwaliteit

NOVA Huidpraktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om aan de kwaliteitseisen te voldoen worden er regelmatig bij- en nascholingen gevolgd. 

Waar is NOVA Huidpraktijk gevestigd?

De praktijk is gevestigd in Rhoon (bij Barendrecht), binnen het gebouw van Body Care en bevind zich op de eerste verdieping, welke met de trap te bereiken is. Bij Body Care kun je naar binnen lopen en plaats nemen in de wachtruimte. Wanneer je in de middag (tussen 13:00-16:00 uur) een afspraak hebt staan kan het zijn dat de deur beneden gesloten is. Je kunt dan aan de rechterkant van de ingang aanbellen. Wij verzoeken je om graag op het afgesproken tijdstip aan te bellen.