Over mij

Mijn naam is Anita van der Kolk en ik ben afkomstig uit de Hoeksche Waard. Ik ben huidtherapeut en eigenaresse bij NOVA Huidpraktijk en mijn passie voor het vak wil ik graag met jou delen. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik de opleiding tot huidtherapeut afgerond en ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in een cosmetische kliniek. Ik heb hier met plezier gewerkt, maar ik ben trots dat mijn droom werkelijkheid is geworden en ik NOVA Huidpraktijk heb kunnen oprichten. Mijn praktijk is gevestigd in Rhoon, in de buurt van Barendrecht en ik ben gespecialiseerd in laserontharing en huidverbetering. Door middel van de juiste behandelingen en producten kunnen huidklachten verminderen of helemaal verdwijnen. Dat is het mooiste van mijn vak, dat ik het verschil kan maken en dat iemand stralend de deur uit gaat. Wat mij kenmerkt als persoon is dat ik zorgvuldig en resultaatgericht te werk ga. Ik ben dan ook pas tevreden als jij dat ook bent. Samen werken we naar de mooiste versie van jouw huid.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk er naar uit om jou te helpen bij NOVA Huidpraktijk!

Kwaliteit

NOVA Huidpraktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om aan de kwaliteitseisen te voldoen worden er regelmatig bij- en nascholingen gevolgd.