Een gezichtsbehandeling is tijd en aandacht voor jezelf. Maar daarnaast verbeteren wij ook zichtbaar en voelbaar jouw huidconditie. Onze gezichtsbehandelingen bieden een combinatie van ontspanning en huidverbetering. Hierbij gebruiken we de kwaliteitsproducten van Dermaquest. Zo ben je er zeker van dat jouw huid uitsluitend behandeld wordt met de beste effectieve werkstoffen. De gezichtsbehandelingen worden altijd afgestemd op jouw huidtype en persoonlijke wensen. 

Dermaclear Treatment 45 min - €55,00

Als eerst wordt de huid goed gereinigd waarna er gekeken wordt naar jouw huidconditie en behoeftes. Hierna wordt de behandeling vervolgd door een dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, nek- en schoudermassage en dag- of nachtcrème.

Essential Balance Treatment 60 min - €65,00

Nadat de huid goed gereinigd is wordt er naar je huid gekeken. Hierbij kijken we naar de huidconditie en de behoefte van de huid. De behandeling wordt vervolgd  met een reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, gezicht- nek-, schoudermassage, masker, serum en dag- of nacht crème. 

Deluxe Treatment 90 min - €95,00

De behandeling start met een uitvoerige reiniging. Hierna wordt naar de huid gekeken, zodat de producten kunnen worden aangepast op jouw huidtype en behoeftes. Het epileren van wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en verven van wenkbrauwen en wimpers is naar wens inbegrepen. Vervolgens ontvang je een verstevigende bindweefselmassage. Deze massage stimuleert de collageen aanmaak in de huid. Daarnaast heeft dit als voordeel dat de werkstoffen van de producten nog beter door de huid opgenomen. Hierna wordt er een masker aangebracht en tot slot een passend serum en dag- of nachtcrème.